Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

K2 termékek

A K2 Spid Wax egy szintetikus száradó viasz, amely a festék szárítására és védelmére szolgál. A mosott karosszériára felhordva vékony hidrofób réteget hoz létre a festéken, ami taszítja a vizet és lefolyik – ez a festék önszáradó hatása. Visszaállítja a festék természetes színét és fényét. A K2 Spid Wax permetező viasz, így felhordása nem igényel erőfeszítést. Alternatívája a hagyományos mikroszálas törülközővel vagy víztörlővel történő szárításnak. Védi a festéket az időjárás viszontagságaitól. A K2 Spid Wax használata után már nincs szükség gyantázásra.

Hogyan kell használni

: Nedves:

Permetezze a még nedves lakkra. Öblítse le újra vízzel. Törölje le a festékről esetlegesen megmaradt cseppeket mikroszálas anyaggal, vagy használjon gumibetétet.

Száraz:

Permetezzen K2 Spid Wax-ot a festékre. Törölje szárazra tiszta mikroszálas anyaggal

1.990 Ft

A K2 MOLI egy szuper nedvszívó, finom mikroszálas anyag, sokoldalúan felhasználható.

Egyrészt rövid, kompakt sörtékkel rendelkezik, amelyek kiválóan alkalmasak az auto karosszériájának felületének törlésére, kerámia bevonatok, viaszok és részletezők átfedésére, másrészt a hosszabb sörték tökéletesek a felület szárítására anélkül, hogy csíkokat hagynának. Anyaga, amelyből készült, biztonságos bármilyen tisztított felülethez, és nem karcol. Sokszor mosható és szárítható.

Mérete: 40x40 cm

Összetétel: 80% poliészter, 20% poliamid

1.990 Ft

Rovarok eltávolítására szolgáló szer ablakokról és karosszériáról

Leírás:

Gyári szám: K117M K2

Gyártó: K2

Űrtartalom: 770 ml

A kivételesen erős K2 NUTA ANTI-INSECT formulának köszönhetően hatékonyan és biztonságosan távolítja el az ablakok, fényszórók és tükrök felületéről a legnehezebb út szennyeződéseket, rovarmaradványokat és fanedvet is. Tökéletesen tisztán és csíkmentesen hagyja a megtisztított felületet.

A K2 NUTA ANTI-INSECT egy új porlasztóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a készítmény bármely pozícióban történő használatát, fejjel lefelé is. Ez megkönnyíti a felvitelt és még a nehezen elérhető helyekhez való hozzáférést is. A termék teljesen biztonságos festékre, gumira és műanyagra.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

Permetezze be a szennyezett felületet.

Várjon 2 percet, törölje le szivaccsal vagy ruhával.

Öblítse le vízzel.

1.990 Ft
A Booski Car Care Pet Hair Removal egy gumikefe, amelyet az állatok szőrének hatékony és gyors eltávolítására terveztek a járművek textil kárpitjairól, pl. szőnyegek, ülések, csomagtér, stb. Szövettel érintkezve a létrejövő elektrosztatikus töltés elvét alkalmazza, a beszorult hajat és szőrszálakat a kefe gumisörtéi vonzzák, amelyeket kézzel könnyen eltávolíthatunk.
4.990 Ft

A K2 BALSAM egy könnyen használható balzsam formájú festékviasz. Fényt ad, visszaadja a természetes színt és fényt. Megvédi a felületet az időjárási viszonyok káros hatásaitól, melynek köszönhetően a lakk hosszabb ideig megőrzi vonzó megjelenését

A K2 BALSAM könnyen használható. Nem igényel nagy erőfeszítést a polírozás. Minden típusú, normál és fémes festékhez készült. Különösen ajánlott régebbi, fénytelen lakkokhoz. Tökéletesen helyreállítja az akril lakkokat.

Használat előtt rázza fel. Vigye fel a terméket egy puha ruhával az előzőleg lemosott, száraz karosszériára. Ezután fényesítsük a felületet, amíg fényes nem lesz.

MEGJEGYZÉS: Ne használja forró felületen

2.480 Ft

A K2 ULTRA WAX egy kiváló minőségű, univerzális paszta formájú keményviasz, amely minden típusú lakkhoz (közönséges, fémes, gyöngyházfényű stb.) készült, amellyel polírozhatja és megőrzi autója karosszériáját.

A speciálisan kifejlesztett formula természetes CARNAUBA viaszt és polimer nanorészecskéket egyesít. Ez a kombináció egy szigetelő réteget hoz létre a lakk felületén, amitől a fényes és a hidrofób hatás több mosás után is megmarad.

A K2 ULTRA WAX viasszal védett karosszéria tökéletesen megbirkózik az időjárási viszonyok káros hatásaival, mint az UV sugárzás és a savas eső, és véd az útszennyezés ellen.

A legjobb vizuális hatás érdekében javasoljuk a lakk alapos tisztítását a termék felhordása előtt.

2.900 Ft

A K2 FELIX egy hatékony termék, amely biztonságosan behatol, feloldja és alaposan eltávolítja a legnehezebb, mélyen lerakódott szennyeződéseket is a felnikről és a kerékagykupakokról.

Mély fényt ad a megtisztított felületeknek, hogy újra úgy nézzen ki, mint az új. Különösen ajánlott alumínium felnikhez. Biztonságos a gumik számára.

Az egyedülálló formula védőréteget hoz létre a felni felületén, amely megvédi a korróziótól és megkönnyíti az újratisztítást.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

Vigye fel a terméket a tisztítandó felületre. Várjon 10 percet. Körkörös mozdulatokkal távolítsa el a makacs szennyeződéseket puha kefével vagy ruhával. Alaposan öblítse le vízzel.

2.490 Ft
 • Leírás

  A K2 TURBO piacvezető polírózó anyag a hasonló termékek között Lengyelországban. A terméket 30 országban értékesíti a gyártó, így milliók tesztelik Európa-szerte. 

  Speciális K2 nanorészecskéket tartalmaz, melynek köszönhetően könnyedén eltávolítja a kisebb karcolásokat, időjárás okozta szennyeződéseket, olajos és zsíros foltokat, aszfalt és rovarmaradványokat. Könnyen felhordható, nem igényel komolyabb erőkifejtést, mégis hatékonyan dolgozik.

  Ragyogó fényt ad a karosszériának, minden típusú festékréteghez ideális: akril, metálfény és gyöngyház fényezéshez szintén. 

  Használata:

  1. Mossa le és szárítsa meg a karosszériát.

  2. Körkörös mozdulatokkal, egy puha rongy vagy pamut ruha segítségével hordja fel a felületre.

  3. Száradás után polírozza fényesre a karosszériát egy puha és tiszta ronggyal.

3.490 Ft

Gyors ragasztó műanyaghoz, fához, gumihoz, bőrhöz, kartonhoz, üveghez és kerámiához.

Használata: 

 • Ragasztandó felületeknek száraznak, zsír és pormentesnek kell lenniük
 • Cseppentsen az egyik felületre, majd nyomja össze a másik ragasztandó oldallal
 • 10-15 másodpercig tartsa mozgatás nélkül és kész a ragsztás
300 Ft

Kivételesen nedvszívó szivacs kézi mosáshoz.

A szürke oldal puha és általános karosszária, üveg, műanyag és gumi mosásra szolgál.

A fehér oldal erősebb szerkezetű, és ennek következtében tökéletesen eltávolítja a makacs szennyeződéseket, például a kátrányt vagy a rovarokat.

1.790 Ft

Tisztítja és védi a bőrt

Tisztít, hidratál és véd minden különböző típusú bőrből készült elemet, színtől függetlenül. A gyengéd tisztító komponensek eltávolítják a foltokat és a szennyeződéseket. Impregnálja a bőr felületét, védi a kiszáradástól és a repedéstől.

A bőr kellemes tapintásúvá válik, ellenáll a szennyeződéseknek és a nedvességnek. Többek között ápolására is használható kabátok, kabátok, nadrágok, kézitáskák, kesztyűk, bútorok, autókárpitok stb.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

Használat előtt végezzen tesztet egy nem feltűnő helyen.

Vigyen fel vékony réteget a krémből a bőrfelületre szivaccsal vagy kendővel.

Száradás után enyhén törölje le egy ronggyal.

3.250 Ft
A K2 Letan Cleaner egy hatékony és kényelmesen használható szer az autóban található természetes és műbőr gyors tisztítására. Jól használható régebbi kárpitozással, nagy vagy közepes szennyezettséggel, új, enyhén szennyezett felületek felfrissítésére. Könnyen eltávolít minden szennyeződést, beleértve a régi és makacs foltokat is. Megszünteti a zsíros, ragyogó bőr hatását, helyreállítja a rugalmasságot és a természetes, vonzó megjelenést. Minden bőrszínhez alkalmas. Használható kárpitok, kormánykerék, cipők és bőr kiegészítők tisztítására. Kényelmes és könnyen használható folyadék formájában kínáljuk szórófejjel.  Puha mikroszálas kendőt használjunk.
2.600 Ft