Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

K2 termékek

Magas hőmérsékletű rézzsír, amely kiváló és hosszan tartó védelmet biztosít a fémfelületeknek beragadás és korrózió ellen. Megkönnyíti a későbbi szétszerelést. Rendkívül nehéz körülmények között működő elemek csatlakoztatására tervezték: kipufogócső csavarjai, fej, turbófeltöltés, gyújtógyertya menetek, fékszerelvények és mások.
950 Ft

K2 CERA HIGH-TEMP. A BRAKE GREASE professzionális, magas hőmérsékletű szintetikus zsír, hidraulikus alkatrészek javítására, összeszerelésére és karbantartására szolgál. Dugattyúk, hengerek és féknyereg-vezetők kenésére használható. Csökkenti a vibrációt és a nyikorgást. Véd a korrózió ellen.

1.900 Ft

K2 TURBO könnyű csiszolópaszta 120g

Kultikus, enyhén koptató paszta, amely generációk óta ismert az autófényezésről. Kötelező termék mindenkinek, aki az autókozmetikával kezdi kalandját. A hosszú piaci jelenlét és a rendszeres fejlesztések teszik a K2 Turbót régi és modern autófestékekre egyaránt használható termékké.

A minőséget több millió elégedett felhasználó tesztelte és igazolta a világ 90 országában.

A K2 NANOTECH nanorészecskéken alapuló fejlett formulának köszönhetően a paszta tökéletesen eltávolítja a kisebb karcolásokat, az elhasználódott festéket, olajfoltokat, aszfalt- és rovarmaradványokat. Könnyen felvihető és nem igényel polírozást. Fényt ad a lakknak és kiemeli a színt. A könnyű csiszolópaszta ideális minden típusú lakkhoz: akril, fémezett és gyöngyház.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

Mossa le és szárítsa meg az autó karosszériáját.

Körkörös mozdulatokkal vigyen fel vékony réteg K2 TURBO könnyű csiszolópasztát puha ruhával.

Száradás után (30 másodperc) tiszta, puha ruhával fényesre polírozzuk.

1.490 Ft

Tisztítja és polírozza a fémfelületeket

A K2 ALUCHROM egy szenzációs paszta króm polírozására, tisztítására és polírozására. Visszaállítja a fényt és a tükörfényt: króm, alumínium, valamint minden típusú festetlen nemesfém és dekorációs fém, mint például ezüst, arany, bronz, sárgaréz, réz, rozsdamentes acél stb.

A finom csiszolóanyagnak köszönhetően hatékonyan távolítja el a karcolásokat, rozsdát, mindenféle foltot, valamint az út- és szerves szennyeződéseket. A pasztában található polimerek védőréteget képeznek a fémfelületen a polírozás során, és hatékonyan taszítják a szennyeződéseket és a vizet, amely megvédi a megtisztított elemeket az oxidációtól és a korróziótól.

A K2 Aluchrom króm polírozó paszta kézi és gépi használatra alkalmas. Sikeresen használható kis elemekhez és nagy felületekhez is.

A K2 Aluchrom egy sokoldalú és könnyen használható paszta. Tisztít, fényesít és véd. Könnyebbé teszi a króm polírozást és védelmet, mint valaha.

1.490 Ft

K2 BOLD 700 ML

Karbantartja a gumikat

A K2 Bold egy gyorsan és egyszerűen használható szer gumiabroncsok polírozására és karbantartására. Visszaadja az eredeti megjelenést, fényes fényt és mély feketeséget ad. Védelmet nyújt az UV-sugarak, repedések és foltok ellen. Hidrofób tulajdonságának köszönhetően csökkenti a szennyeződés lerakódását. Használható egyéb gumi és műanyag felületek polírozására és karbantartására is.

Használati útmutató:

1. Rázza fel, vigye fel tiszta és száraz felületre.

2. Körülbelül 5 perc elteltével törölje le egy ronggyal

Rosszul elhanyagolt gumiabroncsok esetén ismételje meg az alkalmazást

Figyelem! Ne vigye fel a gumiabroncs futófelületére, ne permetezze be a blokkokat és a fékrendszer egyéb részeit

3.600 Ft

K2 NUTA ÜVEGTISZTÍTÓ

Termékleírás:

GYORSAN ÉS SZÜKSÉG NÉLKÜL TISZTÍTHAT

Folyadék autóablakok, fényszórók és egyéb üveg, műanyag és laminált felületek tisztítására. Festéshez biztonságos. Könnyen eltávolítja a szennyeződéseket és a port, így tökéletesen tiszta, csíkmentes felületet hagy maga után. Autóban is kiválóan használható, eltávolítja a zsíros szennyeződéseket és a cigarettafüstöt.

VÉDELEM A POR ELLEN

A folyadékban található nanorészecskék védőréteget hoznak létre az üveg felületén, amely megakadályozza a por újbóli lerakódását és megkönnyíti annak eltávolítását, valamint csökkenti a gőz lerakódását az üvegen.

Megkönnyíti a víz lefolyását

A nanorészecskék kisimítják az üveg felületét, megakadályozzák, hogy a víz az üvegre tapadjon, és kis cseppek formájában lefolyjon róla. Ez jelentősen növeli a láthatóságot esőben és csökkenti az ablaktörlő lapátok kopását.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

1. Fújja be a szennyezett felületet kevés folyadékkal.

2. Ezután törölje le tiszta ruhával, amíg a felület tiszta és fényes nem lesz.

1.490 Ft

Kiváló koptató tulajdonságokkal rendelkező paszta, amely karcolások eltávolítására és festett felületek simítására szolgál. Könnyen felvihető és gyorsan polírozható. Gyorsan és hatékonyan működik, minden színhez és festéktípushoz alkalmas - hagyományos és fémezett. Használható fényszórók lámpaernyőinek regenerálására - a paszta eltávolítja a sárga bevonatot.

Használati útmutató:

A felületeket megfelelően készítse elő: zsírtalanítsa, tisztítsa és szárítsa meg.

Vigyen fel egy kis mennyiségű Ultra Cut pasztát a lakkra.

Száraz ruhával polírozzuk, amíg a karcolások el nem tűnnek.

A további védelem érdekében a fényezést kemény viasszal javasolt védeni.

Kiszerelés: tubus 100g

1.480 Ft

Gyártási szám: L004 K2

Gyártó: K2

Kapacitás [g-ban]: 600

Vonal: K2 PRO

A K2 ULTRA CUT C3 + paszta festékek gépi polírozására. Még 800-as szemcseméretű papír után is eltávolítja a nagyon nagy karcokat, és tökéletes végeredményt biztosít magas fényességgel. Eltávolítja az összes hibát, narancsbőrt, foltokat, oxidációt, karcolásokat és hologramokat, elszíneződést. Lehetővé teszi, hogy időt takarítson meg, mivel sok termékkel ellentétben nagy sebesség jellemzi.

Alkalmas mindenféle autófesték, ipari festékek, csónakok, bútorok, gelcoatok, fényszórók, cellulóz, szintetikus felületek, akrilok és sok más polírozására.

A K2 ULTRA CUT C3 + paszta különböző keménységű polírozó szivacsokkal használható. A kisebb karcok eltávolításához könnyű csiszolószivacs

A nagyon sérült felületek tökéletes végeredménye érdekében a pasztát két lépésben javasolt felhordani: kezdetben kemény szivaccsal - karcolások eltávolításával, majd puha, enyhén koptató szivaccsal - polírozással.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI:

A polírozás megkezdése előtt a felületet száraznak és zsírtalanítani kell. A nagy hibák csiszolópapírral eltávolíthatók. Vigye fel polírozó szivacsra. A paszta használható szárazon, vagy enyhén nedvesítse meg vízzel a polírozó szivacs felületét, hogy javítsa a siklást. Kenje fel a pasztát alacsony fordulatszámon (kb. 600 ford./perc). Növelje a fordulatszámot kb. 1500 ford./percre, és polírozza fényesre. Polírozás után tisztítsa meg a felületet mikroszálas anyaggal. Ne hagyja, hogy a paszta rászáradjon a műanyag alkatrészekre. Ne polírozza közvetlen napfényben.

5.990 Ft

A K2 Brill fúrókefe egy professzionális, kiváló minőségű kefe a kárpit tisztításához. Fúróra vagy csavarhúzóra szerelhető, kiegészítő adapter használata nélkül. Lehetővé teszi az erősen szennyezett felületek gyors és egyszerű tisztítását a felhasználó minimális erőfeszítése mellett.

Műszaki adatok:

Átmérő: 10cm Sörte hossza: 2,5 cm Fogantyú: 1/4" hatszögletű Keménység: puha

Használható

Autókárpitokhoz Autószőnyegek Padlóburkolat Szőnyegek a csomagtartóban Szintetikus anyagokból Szőnyegmosáshoz Székhuzatok tisztítására

3.400 Ft

A K2 TAPIS egy abszolút tisztítószer a szennyeződésekhez. Még a nagyon száraz foltok is hatékonyan eltávolíthatók. A K2 TAPIS mélyen behatol a szövetek szerkezetébe, és visszaadja a megtisztított felületek természetes színét.

A K2 TAPIS hab állagának köszönhetően hosszú ideig képes áthatolni a megtisztított felületen, miközben a helyén marad és a felületen tartja a letört szennyeződéseket.

Használható természetes és műanyag kárpitok, szőnyegek, cipők és egyéb szövetek professzionális tisztítására.

Használati útmutató:

Használat előtt jól rázza fel. Nem feltűnő helyen ellenőrizze a termék működését. Permetezze be a tisztítandó felületet. Hagyja egy ideig, hogy a szer lebontsa a szennyeződést. Távolítsa el az oldatot az eltávolított szennyeződésekkel együtt nedves mikroszálas vagy porszívóval.

1.600 Ft

K2 DETAILING BRUSH - egy kiváló minőségű kefe természetes-szintetikus sörtékből. Nehezen elérhető helyek tisztítására tervezték. Tökéletes az autó belsejének tisztítására

K2 részletező kefe  hossza 23 cm, átmérője 31 mm, sörték 44 mm

1.200 Ft

A K2 AURON BRUSH egy puha kefe bőr vagy szövet kárpit tisztítására. A legjobb minőségű anyagokból készült. Tökéletesen tisztítja a szennyeződéseket, eléri a bőr minden sarkát és mélyedését. Nem károsítja a bőr felszínét, nem hagy csíkokat.

Bőrtisztítás

Vigye fel a habot az ecsettel és körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a felületet. A szer felhordása után mossa le az ecsetet folyó víz alatt, és hagyja automatikusan megszáradni.

Szövet kárpit tisztítása

Permetezze a kefére vagy a tisztítandó felületre, és körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a kárpitot.

1.400 Ft