Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Autó tisztítás, karbantartás

Rendezés:
Nézet:
Made in Germany Az élénk sárga színű kréta kítünően alkalmas a gumiabroncsok felületén a hibák pontos bejelölésére, illetve a leszerelt gumiabroncsok könnyű beazonosításának jelölésére.
590 Ft

A Mannol 9801 Headlight Polish Restoration Set egy ideális megoldás a megmattult műanyag fényszóróborítás profi minőségű felújításához.

Tartalom:
1 db. Polírozó csiszolótárcsa, tépőzáras (pl akkumulátoros csavarhúzóhoz)
2 db. Csiszolópapír, 2000 finomságú
2 db. Csiszolópapír 1200 finomságú
2 db. Csiszolópapír 800 finomságú
1 db. Maszkolószalag, 3000 x 20 mm
2 db. Polirozópaszta, 40 g
1 db. Polírozó szivacs (narancs)
1 db. Finish-szivacs (fehér)
2 db. UV-védő nano-paszta, 7,5ml 

Használata:
- Tisztítsa meg a felületet vízzel!
- Maszkoló szalaggal ragassza le a határoló felületeket!
- Nedvesítse meg a felületet, és csiszolja meg az óra járásával megegyező irányban! 
- Használja a korongokat 800 ->1200 -> 2000 sorrendben, és mindegyikkel csiszolja meg a felületet néhány percen át, közben tartsa nedvesen!
- Polírozza fel a felületet a pasztával és a szivaccsal, amíg fényes és átlátszó nem lesz!
- Tisztítsa és szárítsa meg a felületet!
- Vigye fel a nano-pasztát a finish-szivaccsal, és hagyja száradni napon 2 órán át!

FONTOS:
- a paszta felbontása előtt nyomkodja meg a tasakot, hogy az anyag egyenletesen átnedvesedjen!
- a befogható tárcsához fordulatszám-szabályozós fúrógépet használjon, és a fordulatot használat közben tartsa alacsonyan!
- a fényszórót védő lakk száradásához UV-fény szükséges, enélkül (garázsban, sötétben) a lakk nehezen szárad, elhomályosodhat!

Kiszerelés:
40g + 3ml

3.990 Ft
Antisztatikus hatású gumiápoló spray, mely gyorsan és hatékonyan ápolja, védi a gumiabroncsokat. Rendszeres használata visszaadja a gumi rugalmasságát. Kb.10-15 cm távolságról befújjuk a megtisztított és száraz abroncsokat, melyet kizárólag az oldalfalakon használjunk, a fékrendszert és a futófelületet nem szabad kezelni a termékkel.
1.580 Ft

Minden évszakban megfelelő tárolási lehetőség a nyári és téli gumiabroncsok számára. Megjelölhető rajta, hogy melyik tengelyről és oldalról való kereket tartalmazza. Használatával jobban óvhatóak az amúgy is értékes gumik, különösen úgy, ha becsomagolás előtt lekezeljük gumiápoló szerrel (cikkszáma a webshopban: KTM19022). 

 

A zsákok mérete 100*64 cm.

550 Ft
Tisztító koncentrátum vízkőlerakódás-gátló formulával. Eltávolítja a rovarmaradványokat, zsírt, szilikont, és minden egyéb általános szennyeződést az üvegfelületekről.Javítja az ablaktörlő lapátok hatékonyságát, megakadályozza a csíkozást, fátyolképződést és más nemkívánatos hatást. Polikarbonát fényszóró búrákhoz, minden típusú ablaktörlő lapáthoz és fűtött szélvédőmosókhoz is alkalmas. Használata: 1 flakon 4 liter mosófolyadékhoz. Az autógyártók legmagasabb minőségi követelményeinek megfelelő német termék. 10 darab feletti rendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!
400 Ft
Tulajdonságok: Az apró atomi aktív összetevõk hatásosan szüntetik meg a légkondicionálórendszerében és a jármû belsõ terében keletkezõ kellemtlen szagokat, valamint meggátolja a baktériumok és gombák kialakulását. Megelõzi az allergiás reakciókat. Kellemes citrom illatot biztosít. Alkalmazás: Légkondicionáló tisztítása:  Kapcsolja be a szellõzést maximumon hideg levegõvel belsõ keringetésen. Helyezze a palackot a szellõzési területre (például a pedálokhoz,) és nyomja meg  a szelepet. Tartsa csukva az ajtót a folyamat végéig (kb. 10 perc), majd szellõztesse ki jól a jármûvet.
2.600 Ft
Tulajdonságok: Az apró atomi aktív összetevõk  hatásosan szüntetik meg a légkondicionálórendszerében és a jármû belsõ terében keletkezõ kellemtlen szagokat, valamint meggátolja a baktériumok és gombák kialakulását. Megelõzi az allergiás reakciókat. Kellemes friss illatot biztosít. Alkalmazás: Légkondicionáló tisztítása:  Kapcsolja be a szellõzést maximumon hideg levegõvel belsõ keringetésen. Helyezze a palackot a szellõzési területre (például a pedálokhoz,) és nyomja meg  a szelepet. Tartsa csukva az ajtót a folyamat végéig (kb. 10 perc), majd szellõztesse ki jól a jármûvet.
1.280 Ft
A termék a gépjárművekre tapadt rovarszennyeződések hatékony eltávolítására alkalmas. Speciális összetételének köszönhetően használatával a legmakacsabb rovarszennyeződés is percek alatt könnyedén eltávolítható. Üveg-, lakk-, műanyag- és gumifelületekre is alkalmazható. Átfestett karosszérián próbatisztítást kell végezni!
1.190 Ft
Legmagasabb csiszolóanyag tartalma a mélyebb karcolások eltüntetésének is hatékony fegyvere. A lemattult fényét vesztett karosszériák felújítására javasoljuk. A makacs szennyeződések eltávolítására is alkalmas. A festékréteg vékonyító hatása miatt évente egy alkalomnál ne használjuk többször.
1.690 Ft
A paszta oxidálódott, rozsdafoltos krómozott-, nikkelezett- valamint színesfém felületek hatékony polírozására, ápolására alkalmas. Csiszolóanyagot tartalmaz, eltávolítja a felületről a rozsdát, a kisebb karcolásokat, az oxidáció okozta foltokat. A visszamaradó vékony filmréteg korrózióvédelmet, magas fényt és vízlepergető hatást biztosít.
1.690 Ft
BRIGÉCIOL D3 emulziós zsírtalanító és motorlemosó folyadék, 1 literes kiszerelésben. A D3 az töményebb összetétel mint a Brigéciol 2000 ezért kerül ez egy picit többe! Nem szükséges hozzá magasnyomás és forró víz. Simán le lehet önteni vízzel.
1.480 Ft
Előnyösen alkalmazható gépjárművek, erőgépek, motor- és alváz tisztítására, mezőgazdasági gépek és alkatrészek tisztítására, valamint megmunkálási műveletek során a részegységek zsírtalanítására. Használható minden tárgy és berendezés tisztítására, ahol olajos-zsíros-sáros iszapok és lerakódások, valamint korom és égéstermékek maradékainak együttes vagy külön-külön történő eltávolítása a feladat.
990 Ft
Használat előtt figyelmesen olvassa el a csomagoláson lévő utasításokat és alkalmazza! Az aeroszol legyen szobahőmérsékletű. Ideális felhasználási hőmérséklet 5-30°C. Használat előtt felrázandó. Kezelés előtt állítsa le a motort és kapcsolja ki az elektromos berendezéseket! Fújja a tisztító habot a légkondícionáló kondenzátorába a mellékelt hosszabbító cső segítségével! Az adaptert vezesse be 30cm-re a légkondícionáló szívó nyílásán és fújja bele a palack teljes tartalmát! A beszívó nyílás a különböző márkáknál más helyen található, ezért kérjen tájékoztatást szerelőjétől! Alkalmazás után fél óráig hagyja kikapcsolva a motort és az elektromos berendezéseket. Ezalatt a félóra alatt a hab összeesik, és folyadék formájában elhagyja a rendszert a kivezető nyíláson át a kondenzvízzel együ
2.250 Ft
Csavarlazító spray 400 ml Az egyedi lazító és kenő tulajdonságainak köszönhetően gyorsan és hatékonyan fejti ki hatását. Molib-diszulfid és grafit alakotók révén nem csak oldja a rozsdát, hanem ezzel egyidőben kenőanyagként is szolgál.
1.480 Ft