Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Autó tisztítás, karbantartás

Rendezés:
Nézet:
Made in Germany Az élénk sárga színű kréta kítünően alkalmas a gumiabroncsok felületén a hibák pontos bejelölésére, illetve a leszerelt gumiabroncsok könnyű beazonosításának jelölésére.
590 Ft

A Mannol 9801 Headlight Polish Restoration Set egy ideális megoldás a megmattult műanyag fényszóróborítás profi minőségű felújításához.

Tartalom:
1 db. Polírozó csiszolótárcsa, tépőzáras (pl akkumulátoros csavarhúzóhoz)
2 db. Csiszolópapír, 2000 finomságú
2 db. Csiszolópapír 1200 finomságú
2 db. Csiszolópapír 800 finomságú
1 db. Maszkolószalag, 3000 x 20 mm
2 db. Polirozópaszta, 40 g
1 db. Polírozó szivacs (narancs)
1 db. Finish-szivacs (fehér)
2 db. UV-védő nano-paszta, 7,5ml 

Használata:
- Tisztítsa meg a felületet vízzel!
- Maszkoló szalaggal ragassza le a határoló felületeket!
- Nedvesítse meg a felületet, és csiszolja meg az óra járásával megegyező irányban! 
- Használja a korongokat 800 ->1200 -> 2000 sorrendben, és mindegyikkel csiszolja meg a felületet néhány percen át, közben tartsa nedvesen!
- Polírozza fel a felületet a pasztával és a szivaccsal, amíg fényes és átlátszó nem lesz!
- Tisztítsa és szárítsa meg a felületet!
- Vigye fel a nano-pasztát a finish-szivaccsal, és hagyja száradni napon 2 órán át!

FONTOS:
- a paszta felbontása előtt nyomkodja meg a tasakot, hogy az anyag egyenletesen átnedvesedjen!
- a befogható tárcsához fordulatszám-szabályozós fúrógépet használjon, és a fordulatot használat közben tartsa alacsonyan!
- a fényszórót védő lakk száradásához UV-fény szükséges, enélkül (garázsban, sötétben) a lakk nehezen szárad, elhomályosodhat!

Kiszerelés:
40g + 3ml

3.990 Ft

Alkalmazását különböző rovarok (pl. méh, darázs, szúnyog, pók) okozta csípések vagy csalán által kiváltott bőrkiütések kezelésére ajánljuk.

Mennyisége: 10 ml

A természetes illóolajokat (borsosmenta, levendula, eukaliptusz, citrom, törpefenyő, kamilla és cickafark), földimogyoróolajat, alkoholt és pantenolt (B5-provitamin) tartalmazó készítmény használatát különböző rovarok (pl. szúnyog, méh, darázs, pók) okozta csípések, illetve csalán által kiváltott bőrkiütések kezelésére ajánljuk. Kellemesen és hatékonyan hűsíti, nyugtatja a sérült bőrt, csillapítja a kellemetlen viszketést.

A stifttel a bőrt a csípés helyén naponta többször kenjük be.

Tárolása: hűvös helyen, fénytől védve, zárt kupakkal. Gyermekek elől gondosan zárja el!

Figyelmeztetés! A mentolra vagy a felsorolt összetevők bármelyikére érzékeny egyének a készítményt nem használhatják! Arcon#slszemkörnyéken nem javasolt a használata.

Összetevők: alkohol, borsosmentaolaj, levendulaolaj, eukaliptuszolaj, földimogyoróolaj, citromolaj, törpefenyőolaj, pantenol, kamillaolaj, cickafarkolaj, limonen*, linalool*

*Az illóolajok természetes összetevője.

1.290 Ft

Természetes növényi eredetű hatóanyagot tartalmazó rovarriasztó szer csípőszúnyogok és kullancsok távol tartására.

Mennyisége: 100 ml

1.890 Ft

Alkalmazása elsősorban munkahelyek, dolgozószobák levegőjének frissítésére, illetve kis mennyiségben gépjárművek utasterének illatosítására, valamint a megfázásos, téli időszakban, de szúnyogriasztó hatású összetevőinek köszönhetően nyáron is használható.

 

Mennyisége: 20 ml

1.490 Ft

Használatát lakószobában, közösségi helyiségekben, kis mennyiségben gépjárművek utasterében ajánljuk, elsősorban a megfázásos, téli időszakban, de dohányfüstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére, szagsemlegesítésre az év bármely szakában alkalmazható.

Mennyisége: 20 ml

1.490 Ft

Használatát lakószobában, közösségi helyiségekben, kis mennyiségben gépjárművek utasterében ajánljuk, elsősorban a megfázásos, téli időszakban, de dohányfüstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére, szagsemlegesítésre az év bármely szakában alkalmazható.

Mennyisége: 20 ml

1.490 Ft

Használatát lakószobában, közösségi helyiségekben, kis mennyiségben gépjárművek utasterében ajánljuk, elsősorban a megfázásos, téli időszakban, de dohányfüstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére, szagsemlegesítésre az év bármely szakában alkalmazható.

 

Mennyisége: 20 ml

1.490 Ft

Alkalmazható többek között: lakószobákban, közösségi helyiségekben, illetve kis mennyiségben gépjárművekben is. Megfázásos, téli időszakban vagy dohányfüstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének frissítésére, valamint szagsemlegesítésére azonban az év bármely szakában használható.

Mennyisége: 20ml

1.490 Ft

Alkalmazható többek között gyerekszobák, lakószobák, kis mennyiségben gépjárművek utasterének frissítésére, tisztítására főként megfázásos időszakban, illetve füstös, nehezen szellőztethető helyiségek levegőjének illatosítására az év bármely szakában használható.

Mennyisége: 20ml

1.490 Ft

Alkalmazható többek között megfázásos, téli időszakban, de füstös, nehezen szellőztethető helyiségek, kis mennyiségben járművek utasterének felfrissítésére az év bármely időszakában használható.

Mennyisége: 20 ml

1.490 Ft
Antisztatikus hatású gumiápoló spray, mely gyorsan és hatékonyan ápolja, védi a gumiabroncsokat. Rendszeres használata visszaadja a gumi rugalmasságát. Kb.10-15 cm távolságról befújjuk a megtisztított és száraz abroncsokat, melyet kizárólag az oldalfalakon használjunk, a fékrendszert és a futófelületet nem szabad kezelni a termékkel.
1.580 Ft

Minden évszakban megfelelő tárolási lehetőség a nyári és téli gumiabroncsok számára. Megjelölhető rajta, hogy melyik tengelyről és oldalról való kereket tartalmazza. Használatával jobban óvhatóak az amúgy is értékes gumik, különösen úgy, ha becsomagolás előtt lekezeljük gumiápoló szerrel (cikkszáma a webshopban: KTM19022). 

 

A zsákok mérete 100*64 cm.

550 Ft
Tisztító koncentrátum vízkőlerakódás-gátló formulával. Eltávolítja a rovarmaradványokat, zsírt, szilikont, és minden egyéb általános szennyeződést az üvegfelületekről.Javítja az ablaktörlő lapátok hatékonyságát, megakadályozza a csíkozást, fátyolképződést és más nemkívánatos hatást. Polikarbonát fényszóró búrákhoz, minden típusú ablaktörlő lapáthoz és fűtött szélvédőmosókhoz is alkalmas. Használata: 1 flakon 4 liter mosófolyadékhoz. Az autógyártók legmagasabb minőségi követelményeinek megfelelő német termék. 10 darab feletti rendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat!
400 Ft
Tulajdonságok: Az apró atomi aktív összetevõk hatásosan szüntetik meg a légkondicionálórendszerében és a jármû belsõ terében keletkezõ kellemtlen szagokat, valamint meggátolja a baktériumok és gombák kialakulását. Megelõzi az allergiás reakciókat. Kellemes citrom illatot biztosít. Alkalmazás: Légkondicionáló tisztítása:  Kapcsolja be a szellõzést maximumon hideg levegõvel belsõ keringetésen. Helyezze a palackot a szellõzési területre (például a pedálokhoz,) és nyomja meg  a szelepet. Tartsa csukva az ajtót a folyamat végéig (kb. 10 perc), majd szellõztesse ki jól a jármûvet.
2.600 Ft
Tulajdonságok: Az apró atomi aktív összetevõk  hatásosan szüntetik meg a légkondicionálórendszerében és a jármû belsõ terében keletkezõ kellemtlen szagokat, valamint meggátolja a baktériumok és gombák kialakulását. Megelõzi az allergiás reakciókat. Kellemes friss illatot biztosít. Alkalmazás: Légkondicionáló tisztítása:  Kapcsolja be a szellõzést maximumon hideg levegõvel belsõ keringetésen. Helyezze a palackot a szellõzési területre (például a pedálokhoz,) és nyomja meg  a szelepet. Tartsa csukva az ajtót a folyamat végéig (kb. 10 perc), majd szellõztesse ki jól a jármûvet.
1.280 Ft
A termék a gépjárművekre tapadt rovarszennyeződések hatékony eltávolítására alkalmas. Speciális összetételének köszönhetően használatával a legmakacsabb rovarszennyeződés is percek alatt könnyedén eltávolítható. Üveg-, lakk-, műanyag- és gumifelületekre is alkalmazható. Átfestett karosszérián próbatisztítást kell végezni!
860 Ft
Legmagasabb csiszolóanyag tartalma a mélyebb karcolások eltüntetésének is hatékony fegyvere. A lemattult fényét vesztett karosszériák felújítására javasoljuk. A makacs szennyeződések eltávolítására is alkalmas. A festékréteg vékonyító hatása miatt évente egy alkalomnál ne használjuk többször.
1.600 Ft
A paszta oxidálódott, rozsdafoltos krómozott-, nikkelezett- valamint színesfém felületek hatékony polírozására, ápolására alkalmas. Csiszolóanyagot tartalmaz, eltávolítja a felületről a rozsdát, a kisebb karcolásokat, az oxidáció okozta foltokat. A visszamaradó vékony filmréteg korrózióvédelmet, magas fényt és vízlepergető hatást biztosít.
1.350 Ft