Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tömítő paszták

Acél erősségű, szürke színű epoxy gyurma. 5 perc igazíthatóság, 15 perc kötésidő, 60 perc teljes kötésszilárdság.

Csiszolható géppel megmunkálható, fűrészelhető, reszelhető és festhető. Kiváló minden fémre, műanyagra, fára. Stb. Felh.: kipufogó rendszer, tartály, hűtő,motorblokk, akkumulátor, olajtartály, csövekhez. 210 °C-ig hőálló. Víz alatt is alkalmazható.

6.000 Ft

Extra erős szilikon ragasztó, színtelen

Megbízható márka, bevált ragasztó a nehéz körülményekhez is

2.300 Ft
Versachem, gasket sealent, prime seal.
Speciális, rugalmasnak maradó, magas nyomásállóságú, kenhető tömítő anyag.  

Ez egy soha meg nem szilárduló, barna színű, könnyen ecsetelhető folyadék. Rugalmas, nem törik, könnyű a szétszerelés, nem korrodálja a fém alkatrészeket. Használható lágy és kemény tömítések bevonására, peremes ház kapcsolatoknál, csavaros kapcsolatoknál, fém és fém összeszerelésekor. Hőtűrés – 54 Celsius és + 218 Celsius fok között. Ellenáll 36 kg/cm2 nyomásig.
5.500 Ft
Szilikon tömítőanyag, fekete, 85Szilikon kaucsukállapotába vulkanizálódó szoba hőmérsékleten , kiváló minőségű,  egykomponensű szilikon hermetizáló anyag. Nagyon jól ellenáll alacsony és magas hőmérsékletnek, biztosítja  a vízhatlan szigetelést. Helyettesíti az azbeszt, gumi, papír, parafa és fémtömítéseket. Ellenálló kenőanyagokkal, fagyállóval, vízzel és üzemanyaggal szemben. Könnyen felrakható és a dermedés után rugalmas marad. Felrakás után egyengetés és a simítás szappanos víz használatával és 24 óra elteltével terhelhető. Hőmérséklet álló 40C-től +230c-ig.
1.400 Ft
Szilikon tömítőanyag, fekete, 85g Szilikon kaucsukállapotába vulkanizálódó szoba hőmérsékleten , kiváló minőségű  egykomponensű szilikon hermetizáló anyag. Nagyon jól ellenáll alacsony és magas hőmérsékletnek, biztosítja  a vízhatlan szigetelést. Helyettesíti az azbeszt, gumi, papír, parafa és fémtömítéseket. Ellenálló kenőanyagokkal, fagyállóval, vízzel és üzemanyaggal szemben. Könnyen felrakható és a dermedés után rugalmas marad. Felrakás után egyengetés és a simítás szappanos víz használatával és 24 óra elteltével terhelhető. Hőmérséklet álló 50C-től +300c-ig, tartósan +180c-ig.
1.400 Ft