Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Kipufogó alkatrészek

Anyaga: vörösréz,

M10X1,25,

Peremes alátéttel

Kulcsnyílás: 14 mm,

Teljes magassága: 8 mm,

200 Ft

Anyaga: vörösréz,

M10X1,25,

Önzáró,

Kulcsnyílás: 17 mm,

Teljes magassága: 10 mm,

BOSAL referencia: 258-058

300 Ft

Mi az a Firegum?


Az kipufogó alkatrészek összeszerelésekor segít megoldani a zajjal vagy szivárgó kipufogógázokkal kapcsolatos problémákat. Motorja hatékonyabban fog működni, és percek alatt otthon is elvégezhető.

A Holts Firegum egy olyan kipufogószerelvény paszta, amelyet speciálisan arra fejlesztettek ki, hogy gázzáró tömítéseket nyújtson a csatlakozásoknál, ahol a gyenge illeszkedés.

Gyors és könnyen használható a gyors összeszereléshez, így tökéletes otthoni kipufogógáz-cserékhez. Ez egy professzionális minőségű termék, amely állandó megoldást nyújt, amely ellenáll a hőnek és a rezgéseknek.

- Ellenáll a rezgésnek
- Az állandó tömítés garantált
- Gyors és könnyen használható
- Holts Firegum segítségével professzionális eredményeket érhet el 

1.990 Ft
  • Kiválóan alkalmas lyukak és repedések gyors és szakszerű, házilagos javítására
  • Hatékony megoldás a költségesebb alkatrész pótlása helyett
  • Megoldást jelenthet a nehezen hozzáférhető helyeken is
2.750 Ft
A Bosal kipufogó tömítő paszta a kipufogó berendezés egyszerű, olcsó és gyors javítására szolgál. Azbeszt- és oldószermentes, környezetkímélő, hőálló és gáztömör javítást biztosít kisebb lyukak és repedések esetében. Hőre keményedik, könnyedén és egyszerűen alkalmazható.
1.990 Ft
A Carplan kipufogó javító kötés egy igen erős és tartós epoxigyanta bandázs, amely hő hatására tartósan és légmenetesen képes lezárni a sérült kipufogót. HASZNÁLATA: Tisztítsa meg a sérülés helyét és környékét a felszíni rozsdától, zsírtól és egyéb szennyeződéstől, majd szárítsa meg. A jobb kötés érdekében a sérülés környékét dörzsölje át csiszolópapírral vagy drótkefével. Melegítse a kipufogót néhány percig. Áztassa rövid ideig a kötést meleg vízbe, hogy rugalmas legyen. Tekerje fel szorosan a kötést a javítandó területre úgy, hogy a széleket legalább 2 cm-rel átfedje. Szorosan helyezze fel a rögzítőhuzalt a kötés rögzítéséhez. Járassa óvatosan a motort 20 percig, vagy vezessen óvatosan, amíg a kötszer megköt és megköt.. Használat után alaposan mossunk kezet. A terméket csak a kipufogó dob sérülésire használja!
2.300 Ft