Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Kipufogó alkatrészek

Rendezés:
Nézet:

Mi az a Firegum?


Az kipufogó alkatrészek összeszerelésekor segít megoldani a zajjal vagy szivárgó kipufogógázokkal kapcsolatos problémákat. Motorja hatékonyabban fog működni, és percek alatt otthon is elvégezhető.

A Holts Firegum egy olyan kipufogószerelvény paszta, amelyet speciálisan arra fejlesztettek ki, hogy gázzáró tömítéseket nyújtson a csatlakozásoknál, ahol a gyenge illeszkedés.

Gyors és könnyen használható a gyors összeszereléshez, így tökéletes otthoni kipufogógáz-cserékhez. Ez egy professzionális minőségű termék, amely állandó megoldást nyújt, amely ellenáll a hőnek és a rezgéseknek.

- Ellenáll a rezgésnek
- Az állandó tömítés garantált
- Gyors és könnyen használható
- Holts Firegum segítségével professzionális eredményeket érhet el 

1.300 Ft
  • Kiválóan alkalmas lyukak és repedések gyors és szakszerű, házilagos javítására
  • Hatékony megoldás a költségesebb alkatrész pótlása helyett
  • Megoldást jelenthet a nehezen hozzáférhető helyeken is
1.990 Ft

A méretpontos kipufogó cső a következő Iveco Eurocargo típusokhoz megfelelő:

20.000 Ft
A Bosal kipufogó tömítő paszta a kipufogó berendezés egyszerű, olcsó és gyors javítására szolgál. Azbeszt- és oldószermentes, környezetkímélő, hőálló és gáztömör javítást biztosít kisebb lyukak és repedések esetében. Hőre keményedik, könnyedén és egyszerűen alkalmazható.
1.490 Ft
A Carplan kipufogó javító kötés egy igen erős és tartós epoxigyanta bandázs, amely hő hatására tartósan és légmenetesen képes lezárni a sérült kipufogót. HASZNÁLATA: Tisztítsa meg a sérülés helyét és környékét a felszíni rozsdától, zsírtól és egyéb szennyeződéstől, majd szárítsa meg. A jobb kötés érdekében a sérülés környékét dörzsölje át csiszolópapírral vagy drótkefével. Járó motorral melegítse fel a kipufogórendszert egy percen át, majd rögzítse a tűzálló fóliát a sérülés helyére. A bandázs mindkét oldaláról húzza le a műanyag védőfóliát, majd jó szorosan és átfedéssel tekerje körbe a tűzálló fóliával védett részt. Végül tekerje a bandázs köré a mellékelt rögzitődrótot, járassa a motort kb. 20 percig, míg a bandázs teljesen megszilárdul. Nagyobb repedések és lyukak esetében a bandázs feltekerése előtt célszerű a lyukakba illetve a repedésekbe Carplan kipufogó javító pasztát kenni. Használat után alaposan mossunk kezet. A terméket csak a kipufogó dob sérülésire használja!
1.990 Ft