Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ár:
17.526 Ft
Menny.:db

Youtube videók

RENAULT LAGUNA II 2001 - 2007 Grandtour, kombi méretpontos csomagtértálca, csomagtér gumitálca, kiegészítő felszerelés nélkül a csomagtérben 231316

Ár:
17.526 Ft
Menny.:db
Gyártó: Rezaw-Plast
Gyártó cikkszám: 231316
Várható szállítás: 2024. március 29.
Elérhetőség: Raktáron

Autója csomagterét szeretné megvédeni hólétől, sártól, különböző szennyeződésektől vagy csak szeretné tisztán tartani, könnyen tisztíthatóvá tenni? A legjobb megoldás a méretpontos csomagtér gumitálca. Miért fontos a méretpontosság? Ezek a termékek valóban kitöltik a járművek csomagtérpadlóját, hiszen a lengyel gyártó minden esetben a kiválasztott járművet használja alapul a mintavételhez. Kiváló minőségű gumi-alapanyag felhasználásával készül szemben a távol-keleti termékekkel, ezáltal kellemes illatot árasztanak magukból és nem büdösítik az utasteret a vetélytársaikkal szemben. Prémium kategória, prémium minőség = 100% elégedettség.

A Rezaw-Plast csomagtér szőnyegekről:

A legmagasabb minőségű szőnyeg a csomagtartóhoz fekete színben, 3-4 cm magas oldalsó védőélével. Rugalmas, szintetikus gumi alapú, ezért a hagyományos gumival ellentétben nem ad kellemetlen szagot. Vízálló, piszokkal és vegyszerekkel szemben ellenálló, ezenkívül tartós és kopásálló. Teljes felületükön csúszásgátló mintázattal.

Hasonló termékek