Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Motor adalékok

Rendezés:
Nézet:

Kerámia olajadalék, német minőség. 

50.000 km futásteljesítményre szóló motorvédelem a kerámia kitűnő tulajdonságainak köszönhetően. A bevonat az olajcsatornákon keresztül minden kenési ponthoz elér, így tökéletes védelmet nyújt magas terhelés mellett is.

Leírás: Hexagonális bórnitrid (BN) bázisú, mikrokerámiás kenőanyag-szuszpenzió. A grafitéhoz hasonló lamináris szerkezet csökkenti a súrlódást ill. kopást és kiküszöböli a direkt fém / fém kapcsolatot. A < 0,5 µm-es szemcseméretnek köszönhetően maximális szűrhetőséget garantál és védelmet nyújt a szilárd kenőanyagrészecskék leülepedése ellen.

8.990 Ft
Wynns motorregeneráló adalék  #slsuper charge/, Meggátolja a tulzott olajfogyasztást , stabilizálja a kompressziós nyomást a motorban . Csökkenti a motorzajokat és a tulzott füstölést. Ásványi és szintetikus motorolajokkal keverhető.
1.700 Ft
Motortisztító adalék, motor cleaner, tisztítja a motor olajrendszerét, eltávolítja a lerakódásokat az olajrendszerben. Megelőzi az olajszennyeződés kialakulását. védőréteget képez a fém felületeken. Megelőzi és elhárítja dugattyúgyűrűk megszorulását
1.100 Ft

Meggátolja az olajfolyást, szétszerelés nélkül. A főtengely, vezérműtengely és szelepszár-szimmering gumi tömítéseinek rugalmasságát vissza állítja. Nem befolyásolja az olaj minőségét és az olajcsere intervallumát. Felhasználható benzines, diesel és LPG motorokhoz, turbófeltöltővel vagy a nélkül. Mindennemű szintetikus és ásványi olajjal keverhető. Nem károsítja a katalizátort.   Felhasználás: A motorolajhoz adagolja az adalékot. Egy flakon tartalma 2,5-5 liter motorolajhoz elegendő. Az olajat a kezelés után nem szükséges lecserélni.

A fotón látható termék képe illusztáció, fémdobozos változat is egyaránt elérhető megegyező cikkszámon.

1.990 Ft