Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Motor adalékok

Alkalmazási területek:

Megóvja a benzin- és dízelmotorokat a kopástól

Termék előnyei:

  • Csökkenti a súrlódást és a kopást
  • Rendkívül hatékony összetevői által magasabb hőmérsékletnél is stabilizálja az olajfilmet
  • Tisztítja az olaj körforgását és semlegesíti az égési savakat
  • Pótolja az elhasznált motorolaj-hatóanyagot és véd az olaj üledékesedésétől
  • Javítja az új és régebbi motorok bejáratását

Tulajdonságok

  • Mindegyik ásványi és szintetikus bázisú olajhoz alkalmas, tartalma kb. 4-6 liter motorolajhoz elegendő
5.990 Ft

Belső motoröblítő 10 perces, 0,35L.

Motorolaj csere előtti átmosáshoz, mely semlegesíti az olajlerakódásokat és szennyeződéseket, valamint eltávolítja a motor belső alkatrészeinek kopása következtében keletkezett részecskéket.

Tisztíja az olajellátó rendszert, beleértve a szelepeket, hengereket, olajszivattyút, stb.

Biztosítja az optimális kenést, megakadályozza az új olaj szennyeződését a régi olajmaradványokkal.

1.250 Ft

Aktív benzines és dízel motor helyreállító és súrlódásgátló adalék.

Porózus bevonat (mint egy szivacs) képzésével elérjük a legjobb kopásvédelmet még a rendkívüli terhelések, túlhevülések vagy a hideg motorral való indulás esetén is. Ultra finom nanorészecskéket tartalmazó formula. Csökkenti az olajégést és növeli a kompressziót és az olaj élettartamát, valamint energiát takarít meg. Csak a motorhoz használjuk! Nem szünteti meg az olajszivárgást és a súlyos fémfelületi sérüléseket. Ne használjuk más adalékokkal együtt! Adagolás: - kopás elleni védelemre 1 tubus - újrafémezésre adjon 1,5-2,5 liter motorolajhoz 1 tubus Resurs nano-t.

6.500 Ft

Kerámia olajadalék, német minőség. 

50.000 km futásteljesítményre szóló motorvédelem a kerámia kitűnő tulajdonságainak köszönhetően. A bevonat az olajcsatornákon keresztül minden kenési ponthoz elér, így tökéletes védelmet nyújt magas terhelés mellett is.

Leírás: Hexagonális bórnitrid (BN) bázisú, mikrokerámiás kenőanyag-szuszpenzió. A grafitéhoz hasonló lamináris szerkezet csökkenti a súrlódást ill. kopást és kiküszöböli a direkt fém / fém kapcsolatot. A < 0,5 µm-es szemcseméretnek köszönhetően maximális szűrhetőséget garantál és védelmet nyújt a szilárd kenőanyagrészecskék leülepedése ellen.

16.990 Ft
Wynns motorregeneráló adalék  #slsuper charge/, Meggátolja a tulzott olajfogyasztást , stabilizálja a kompressziós nyomást a motorban . Csökkenti a motorzajokat és a tulzott füstölést. Ásványi és szintetikus motorolajokkal keverhető.
2.990 Ft

Motortisztító adalék, motor cleaner, tisztítja a motor olajrendszerét, eltávolítja a lerakódásokat az olajrendszerben. Megelőzi az olajszennyeződés kialakulását. védőréteget képez a fém felületeken. Megelőzi és elhárítja dugattyúgyűrűk megszorulását.

Fémdobozos és műanyag palackban egyaránt csomagolja a gyártó.

1.990 Ft

Meggátolja az olajfolyást, szétszerelés nélkül. A főtengely, vezérműtengely és szelepszár-szimmering gumi tömítéseinek rugalmasságát vissza állítja. Nem befolyásolja az olaj minőségét és az olajcsere intervallumát. Felhasználható benzines, diesel és LPG motorokhoz, turbófeltöltővel vagy a nélkül. Mindennemű szintetikus és ásványi olajjal keverhető. Nem károsítja a katalizátort.   Felhasználás: A motorolajhoz adagolja az adalékot. Egy flakon tartalma 2,5-5 liter motorolajhoz elegendő. Az olajat a kezelés után nem szükséges lecserélni.

A fotón látható termék képe illusztáció, fémdobozos változat is egyaránt elérhető megegyező cikkszámon.

3.750 Ft